Grecki zając, gotowany z oregano w Taverna Varkarola

Znajdująca się w porcie miasta Zakynthos, tradycyjna tawerna, kusi gości wspaniałymi daniami, z wykorzystaniem lokalnych specjalności. Dlatego panuje tutaj przyjemna atmosfera a posiłki serwowane są, jak na Grecję przystało, niewątpliwie w dużych ilościach. Ich sygnaturą jest zając, gotowany z oregano i podawany z serem oliwnym.

Więcej szczegółów: varkarola.gr
Fot: varkarola.gr


Polecamy:


Kontakt:

Lokalizacja

Dodaj recenzje

Dodaj komentarz

Oferta zweryfikowana
Teraz zamknięte

Czynne w godzinach:

  • Poniedziałek 12:00 - 01:00
  • Wtorek 12:00 - 01:00
  • Środa 12:00 - 01:00
  • Czwartek 12:00 - 01:00
  • Piątek 12:00 - 01:00
  • Sobota 12:00 - 01:00
  • Niedziela 12:00 - 01:00

Wyszukaj w Grecji

wpisz i naciśnij Enter
Przedział cenowy
Wybierz minimalny i maksymalny przedział cenowy
Włączyć Przedział cenowy

Wybierz kategorię, aby wyświetlić filtry