Nadziewane golonko w Scloubou’s Taverna

Należąca do lokalnego artysty, Kostanatisa, tawerna, serwuje dania, które sprawiają, że robi się ciepło na sercu. Tutejsze specjalności to nadziewane golonko czy zając w sosie z czerwonego wina. Nikt, nie opuszcza tego lokalu, będąc głodnym. Tutejsze porcje są bardzo hojne.

Więcej szczegółów: sclouboustaverna.gr
Fot: sclouboustaverna.gr


Polecamy:


Kontakt:

Udogodnienia

Lokalizacja

Dodaj recenzje

Dodaj komentarz

Oferta zweryfikowana
Teraz zamknięte

Czynne w godzinach:

  • Poniedziałek 16:00 - 00:30
  • Wtorek 16:00 - 00:30
  • Środa 16:00 - 00:30
  • Czwartek 16:00 - 00:30
  • Piątek 16:00 - 00:30
  • Sobota 16:00 - 00:30
  • Niedziela 16:00 - 00:30

Wyszukaj w Grecji

wpisz i naciśnij Enter
Przedział cenowy
Wybierz minimalny i maksymalny przedział cenowy
Włączyć Przedział cenowy

Wybierz kategorię, aby wyświetlić filtry